Dags att uppdatera bloggen!

Jag fick nästan en klump i magen när jag såg att senaste inlägget var publicerat den 12 januari 2017… Det har helt enkelt inte hänt så mycket här på senaste. Anledningen är att vi haft väldigt fullt upp och vi har även kommit fram till några beslut angående framtiden för bloggen.

Vi sänker aktiviteten

Eftersom intresset bland oss att blogga inte är så stort kommer vi helt enkelt fokusera på annat. Vi kommer dock låta bloggen ligga kvar om vi känner för att skriva något inlägg i framtiden.

Andra saker som hänt är att några av oss pratar om att starta ett webbhotell tillsammans. Det verkar som en ganska lukrativ samt enkel bransch och några av oss har en del kunskap inom området. Om du inte vet vad ett webbhotell är kan du läsa mer på denna sidan.

Angående träning och tornerspel

En riddare till häst

Tänkte även kort nämna lite om hur träningen går för oss. Ingen av oss har ännu varit med i ett riktigt tornerspel, även om vi såklart ofta pratar om det. Vi gillar mest att sitta på sidlinjen och se andra utföra det, men såklart blir man lite sugen ibland! Dock krävs det väldigt mycket träning, styrka och kondition. Vi gillar fäktning vilket har vissa likheter, men det är väl kanske främst att sitta upp till häst som gör oss extra rädda… Men ska dock aldrig säga aldrig och nån dag i framtiden kanske ni ser någon av oss till häst i rustning och lans!

Detta var ju lite av ett tråkigt inlägg, hoppas ni tar emot det väl ändå. Vi vill ju såklart sprida glädje så ofta som möjligt, men ibland är verkligheten inte så rolig. Allting har ett ”slut” och man måste gå vidare. Dock är inte bloggen helt död, men troligtvis kommer den fortsätta vara väldigt inaktiv.

Ha det bra så länge så kanske vi hörs av igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.